מהמרכז האקדמי למשפט ולעסקים אל אוניברסיטת ג'וונז'ו בסין

הילה בזרי, סטודנטית בשנה ג' ללימודי מנהל עסקים במרכז האקדמי למשפט ולעסקים ברמת גן, תתחיל ללמוד בשנה הבאה תואר שני במנהל עסקים ובניהול תאגידי ב-south china university of technology אשר בעיר ג'וונז'ו בסין.

החיבור של הילה לתרבות והכלכלה הסינית, נוצר במסגרת של סיור לימודי של המרכז האקדמי לאוניברסיטת סאות ווסטרן סיצואן הסינית.
הסטודנטים למדו על כלכלת סין ועל פתיחת עסקים במדינה ממרצי האוניברסיטה, ואף קיימו סיורים לימודיים באיזור.

הסטודנטים ביקרו במפעל הייצור של אפל, בפארק ההיטק בצאנדו ואף ביקרו במשרדים של חברות היטק מקומיות.
הנסיעה הרשימה מאוד את הילה, שהתלהבה מהתרבות הסינית ומההזדמנויות העסקיות אשר גלומות בה וכשחזרה לארץ החליטה כי תשוב לסין ללימודי תואר שני.

הלימודים לתואר יתקיימו בשפה האנגלית כאשר במקביל הילה תלמד באוניברסיטה לדבר סינית והחל מהשנה השנייה, הילה אף תלמד תשתתף במספר קורסים שיילמדו בסינית.

ומבחינת תוכניות לעתיד. אחרי התואר היא מתכננת להישאר בסין. כאשר על הפרק מספר אופציות: להשתלב בעסק המשפחתי בסין, להיכנס לתחום הייבוא או לעבוד באחת מחברות ההיטק המקומיות.

אנחנו בטוחים שהילה תייצג את המרכז האקדמי למשפט ולעסקים בכבוד - גם בסין הרחוקה.