המרכז האקדמי שמח לבשר כי החל משנת הלימודים הקרובה תעמוד בראש החטיבה למשפט פלילי וקרימינולוגיה של המרכז האקדמי ד"ר דניאלה ביניש.

ד"ר ביניש סיימה תואר ראשון ושני בפקולטה למשפטים של האוניברסיטה העברית. לאחר לימודיה שימשה מספר שנים כפרקליטה במחלקה פלילית בפרקליטות המדינה. בשנת 2007 היא סיימה תואר שני בהצטיינות יתרה בבית המספר למשפטים באוניברסיטת פנסילבניה שם גם השלימה את עבודת הדוקטורט בשנת 2011. ד"ר ביניש הייתה חוקרת אורחת במרכז למשפט וחברה באוניברסיטת ברקלי שבקליפורניה, הקימה וניהלה את "המרכז למשפט, כלכלה וחברה בישראל", בבית הספר למשפטים בברקלי ואף לימדה בבית הספר. בשנים האחרונות היא עובדת כמנהלת תוכניות משפט וקהילה בג'וינט - אשלים ובמסגרת זו יוזמת ומובילה, בין היתר, את פיתוח תוכנית בתי המשפט הקהילתיים, תוכנית פיילוט ייחודית המיישמת מודל חדש של הליכים פליליים בבתי משפט השלום, המבוססים על משפט שיתופי ושיקום בקהילה. תחומי המחקר וההוראה שלה עוסקים בהליכים פליליים חדשים, בתי משפט פותרי בעיות, משפט טיפולי, משפט שיתופי והקשר בין משפט וקהילה.