נחתם הסכם שיתוף פעולה עם אוניברסיטת סטוני-ברוק בניו-יורק

הסכם שיתוף פעולה נחתם בחודש שעבר בין המרכז האקדמי למשפט ולעסקים לאוניברסיטת סטוני-ברוק בניו-יורק (SUNY Stony-Brook University). טקס החתימה נערך בסטוני-ברוק ב- 13.5.2013 בנוכחות נשיא המרכז האקדמי, פרופ' דוד מנשרי,  רקטור אוניברסיטת סטוני-ברוק פרופ' דניס אסאניס, סגן רקטור לתוכניות בינלאומיות פרופ' ויליאם ארנס, דיקן בית הספר למנהל עסקים פרופ' מני לונדון ופרופ. אריסטו לקאקוס מנהל תוכנית היזמות. במסגרת שיתוף הפעולה, ישתתפו סטודנטים למנהל עסקים מסטוני-ברוק בתוכנית בת שבועיים שתתקיים במרכז האקדמי למשפט ולעסקים בנושא יזמות עסקית וחברתית. התוכנית תיערך בינואר 2014 ותשלב מרצים משני המוסדות וסיורים בין סטארט-אפים ומיזמים חברתיים ברחבי הארץ.

דוד מנשרי, נשיא המרכז האקדמי (מימין) ודניס אסאניס, רקטור SBU

פרופ' דוד מנשרי, נשיא המרכז האקדמי: "ההסכם עם אוניברסיטת סטוני-ברוק מצטרף לשיתופי פעולה שכבר יש לנו עם אוניברסיטאות מובילות בארה"ב ביניהן, הרווארד, פיטסבורג ושיקאגו. השתייכותה של סטוני-ברוק לרשת של State University of New York, יוצרת פוטנציאל רחב לגיוס תלמידים ולהסכמים נוספים עם אוניברסיטאות במדינת ניו-יורק. זהו עוד צעד חשוב קדימה בתוכניות הגלובליזציה של המרכז."

מימין לשמאל: מנואל לונודון, דיקן מנע"ס SBU, דוד מנשרי, נשיא המרכז האקדמי, דניס אסאניס, רקטור SBU, וויליאם ארנס, סגן רקטור SBU, אריסטו לקאקוס, מנהל תוכנית היזמות SBU

שחר ינאי, עוזר נשיא לפיתוח בינלאומי: "האוניברסיטאות של SUNY ידועות במספר הגבוה של סטודנטים יהודים שנמצאים בשורותיהם. מדובר בקהל יעד, שהסיכוי שיגיעו לתוכניות אקדמיות בישראל גבוה באופן יחסי, במיוחד כשמדובר בבוגרי 'תגלית'. אנחנו מקווים שבעקבות ההסכם נוכל להגיע בצורה יותר ממוקדת לסטודנטים אלו ולמשוך אותם להשתתף בתוכניות בינלאומיות שמציע המרכז האקדמי."