במרכז האקדמי למשפט ולעסקים לומדים בכל שנה כ-2,000 סטודנטים. המרכז האקדמי פועל למעלה מ-19 שנים ומכשיר את הדור הבא של מובילי הדעה בישראל. המרכז האקדמי הוקם ברוח של חדשנות, מתוך ראיה גלובלית של אתגרי המאה ה-21. מייסדיו גאים להמשיך להוביל קדימה את המוסד שהפך מוכר ומוערך הן באקדמיה, הן במגזר הפרטי והציבורי.

במרכז האקדמי למשפט ולעסקים (CLB) פועלות הפקולטה למשפטים לצד הפקולטה למנהל עסקים, ובמסגרתן מתקיימים החוג למשפטים, החוג למנהל עסקים והחוג לחשבונאות.

Think Global והכול אפשרי
בעולם בו המידע זמין ונגיש לכל, בו אנשים גולשים וירטואלית ופיסית לקצוות תבל וסחורות מועברות במהירות בין חלקי הכדור, המרכז האקדמי מחויב להכשיר את תלמידיו להצליח בהתמודדות עם אתגרי עולם גלובלי, מתפתח ותחרותי ולעודד מנהיגות עסקית, כלכלית וחברתית חדשה. המרכז האקדמי מארח מדי שנה סדנאות חוקרים בינלאומיות, משתף פעולה עם אוניברסיטאות רבות בעולם ועם חוקרים מובילים בארץ בכתיבה ועריכה של כתבי עת אקדמיים ומפעיל קורס קיץ רב לאומי באוקספורד. הגישה הגלובלית של המרכז האקדמי מאפשרת לסטודנטים חופש מחשבתי וביטחון ביכולותיהם וכישוריהם להשתלב בתחומם בכל עמדה ותפקיד אשר עולם התעסוקה המודרני מזמן.

ללמוד מהטובים ביותר
סגל המרכז האקדמי רכש את הכשרתו באוניברסיטאות הטובות בעולם, לרבות באוניברסיטאות ברקלי, סטנפורד, קולומביה, NYU ושיקגו. סגל המרכז האקדמי מביא עמו את המיטב שבהכשרה העדכנית בתחום המשפטים, מנהל העסקים והחשבונאות. המרצים שלנו מביאים עמם רמה גבוהה של מחויבות ונכונות להקדיש זמן ותשומת לב לסטודנטים.

מובילים ברמת השכר של בוגרים
סקר דה-מרקר שנערך לאחרונה קבע כי מבין כל הפקולטות למשפטים בארץ, בוגרי המרכז האקדמי למשפט ולעסקים נמצאים בשלישייה הראשונה של בוגרים מובילי שכר במשפטים, וזאת לאחר שנתיים מתום לימודיהם.

דרוג פורבס 2012: המרכז האקדמי בין שבע הפקולטות למשפטים הטובות בישראל
דירוג פורבס לשנת 2012 מיקם את הפקולטה למשפטים של המרכז האקדמי בין שבעת החוגים למשפטים היוקרתיים בישראל.

משפיעים על עתיד החברה בישראל ובעולם
“זהו פסק הדין החשוב בתולדות ישראל והוא תקדימי אף ברמה עולמית” (YNET). אנו המוסד האקדמי הראשון שזכה לקבל את פרס גורני, על ניצחונם של הסטודנטים והמרצים מחטיבת זכויות האדם בעתירתם לבג”ץ, כנגד חוק הכנסת אשר איפשר הפרטת בית כלא בישראל.

רמת מחקר מהגבוהות בארץ
כתב העת הבינלאומי של המרכז האקדמי Law and Ethics of Human Rights מדורג שלישי במדד האימפקט פקטור (מדד לאיכות כתבי עת מדעיים) מתוך 657 כתבי עת בינלאומיים לא אמריקאים בעולם. הסטודנטים המצטיינים שלנו נמנים עם חברי מערכת כתב העת היוקרתי.

לימודים בלב גוש דן
קמפוס המרכז האקדמי שוכן במבנה מודרני בלב המטרופולין של תל-אביב וממוקם בצמוד למרכזי העסקים והמסחר העיקריים של מדינת ישראל, בסמיכות למוסדות המשפט המרכזיים ועל צירי התחבורה הראשיים של המדינה. מגוון רחב של מרכזי תרבות, בילוי וקולינריה תל אביביים ממתינים לסטודנטים שלנו במרחק דקות בודדות מכיתות הלימוד.