הכנס האקדמי הבינלאומי ה-28 של IISES לכלכלה מימון וניהול

הפקולטה למנהל עסקים של המרכז האקדמי למשפט ולעסקים ברמתן גן אירחה בשבוע שעבר את הכנס האקדמי הבינלאומי ה-28 של IISES לכלכלה, מימון וניהול. בכנס שאורגן בשיתוף הפקולטה למנהל עסקים יחד עם האוניברסיטה היוקרתית לכלכלה של פראג, השתתפו כ-50 חוקרים שבאו מאוניברסיטאות מ-28 מדינות.

את הנאום המרכזי נשא חתן פרס נובל לכלכלה, פרופ' ישראל אומן, שעמד על תרומת תורת המשחקים להבנת תהליכי ניהול גלובליים.

מארגני הכנס הודו לפרופ' יורם מיתקי, יוזם הכנס, על הארגון המופתי ועל האירוח החם. יו"ר הכנס, פרופ' רוברט הולמן, עמד בדבריו על תרומתו החשובה של פרופ' מיתקי לקידום המחקר בתחום ניהול העסקים. הכנס תרם ליצירת שתופי פעולה בין חוקרים ישראליים לבין חוקרים מארצות אחרות. כמו כן חיזק את מיצובו של המרכז האקדמי למשפט ולעסקים כשחקן מוביל בזירה המחקרית הבינלאומית.